Om företaget

Malm och Aska grundades 2011 av Gustav Örde och Erik Sjelin. Företaget är beläget på Örby gård utanför Uppsala, där verkstad och kontor finns.

Företaget drivs av Erik och Gustav i sann hantverksanda. Malm och Aska strävar alltid efter att bygga saker som håller länge. Materialen samt den färdiga produkten skall vara av god kvalitet och tåla att slitas på.

Malm och Aska vill även möjliggöra renovering och restaurering med gamla klassiska material och stilar  för att bevara vår kulturmiljö och bibehålla eller återställa de ursprungliga kvaliteterna i ett hem eller byggnad.

All tillverkning sker på plats i vår verkstad på Örby gård, där har vi möjlighet att utföra arbeten i både trä och metall.  Verkstadens läge gör det enkelt för kunden att titta förbi och se den faktiska tillverkningen.

Vi gör gärna platsbesök och ombesörjer allt från uppmätning, skissarbete, tillverkning och slutligen montering. Under arbetets gång har ni som kund alltid möjlighet till direktkontakt med hantverkaren som utför jobbet. Detta möjliggör en enkel kommunikation under hela arbetet.